Vill du segla jorden runt?

Hej!

Drömmer du om ett världsomseglingsäventyr och är beredd att satsa helhjärtat? Vi söker 1-2 extra besättningsmedlemmar till en tvåårig segling runt jorden med avsegling i juli 2011. Som besättningsmedlemmar är vi alla lika delaktiga i projektet och i planering av resan. Vi ställer inga större krav på seglingserfarenhet utan är mer inriktade på att hitta trevliga och entusiastiska personer med äventyrslusta som är lätta att komma överens med.

Vi är ett par på 24 respektive 25 år som planerar att segla jorden runt. Vi har precis tagit examen från Umeå Universitet och har fått jobb i Kristinehamn där vi kommer att ägna kommande år till att arbeta, spara pengar och planera/förbereda inför det stora äventyret. Som personer är vi ärliga, positiva och lätta att komma överens med.

Tycker du att detta låter som något för dig och vill veta mer om oss och projektet ska du höra av dig till eiliv_hagg@hotmail.com med en beskrivning av dig själv, varför du vill följa med samt eventuella frågor.

Vänligen
Eiliv & Emilie
 
Hej alla ni som läst vårt inlägg! Jag har nu glädjen att informera att vi har ordnat besättningen. Totalt sett blir vi tre tappra män och en tapper kvinna i ordinarie besättning.
Om man i framtiden är intresserad av att hänga med som paying crew så får man hålla utkik på utsidan.se.

Tack för visat intresse!

Vänligen
Eiliv & Emilie
 
Följ äventyret på vår hemsida!

Hej alla äventyrslystna som häckar på utsidan!

Projektet går framåt med stormsteg. Vi håller som bäst på med att modifiera och utrusta båten för att ge oss av i slutet på juni början på juli 2011. Om man tycker att detta verkar intressant och vill följa oss på äventyret och kanske till och med mönstra på någonstans som paying crew så tycker jag att man ska besöka vår hemsida www.batenanna.se.

So long
Capten Ninetoe
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.