• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Vem vill hänga med ut?

Hej

Äntligen höst, och jag har en känsla av att många vill komma ut mycket mer i naturen, men att man antingen inte prioriterar det eller inte får med sig någon som vill följa med. Man jobbar, lagar mat, tvättar, plockar och sover och sedan på helgerna är det en massa annat.
Jag brukar försöka komma ut själv då och då och elda, laga mat, övernatta i hängmatta eller tält och ta det lugnt i största allmänhet. Det är svårslaget att vakna upp en senhöstmorgon och se dimman vandra över vattnet och känna den friska luften. Men det vore trevligt att ha fler med sig och det behöver ju inte vara så komplicerat! Är det några här som vill följa med ut vid tillfälle här i Uppsalatrakten? Eller finns det redan träffar att ansluta sig till? Jag skulle gärna komma ut på fler övernattningar och utflykter!

Så det här är en testballong för hur intresset ser ut, kanske är det fler därute som har liknande tankar!
 

Logga in

Aktuellt: Produktnyheter