• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Tips på utflytsställen

Berätta gärna lite om vad du har för planer i sörmland, eller utflyter du gjort tidigare! :)

Vad för aktiviteter och vart tar/tog du vägen (fina leder, bra klätterberg eller kanske cykelleder)? Gärna för- och nackdelar.

Jag själv (kanske andra också) behöver lite inspiration på ställen här i närheten man kan nyttja =)
 
tips på utflyktsställen södermanland

Hela Södermanland är ju så otroligt vackert! Jag brukar tipsa om naturen lederna och sjöarna kring Åkers Styckebruk och Gnesta. Det går t.o.m. att paddla kanot mellan dessa 2 platser och det är sagolikt vackert! Längs med denna kanotled finns en hel del mer eller mindre arrangerade badplatser som brukar vara bra utflyktsmål alla tider på året för både stora och små både via bil, till fots och via småbåt!
 

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook