Tierras softshellbyxor

Hej,

Någon som har erfarenheter (goda eller dåliga) av Tierras softshellbyxor Ace eller Trek Lite? Det verkar vara svårt att hitta någon info om material och egenskaper och recensionerna är försvinnande få. Tack på förhand för eventuella svar!
 
Har "lite trek" byxorna sedan kanske 3 år tillbaka & tänker inte byta! Det är riktiga ninja-byxor, stretchiga & grymt sköna. Har haft dem till allt från vandringar på sommaren till bestigningar av Elbrus, Damavand & Mt Blanc. De är tunna men ändå hållbara, mina har spruckit i nån söm längst ner vid fötterna men det var lätt fixat med nål & tråd. De står emot mygg & vind riktigt bra & det enda jag egentligen saknar är möjlighet att zippa av dem till kortbyxor på sommaren, ventilations dragkedjor på benen i all ära men ibland är det bara för varmt med svarta långbyxor...köp!
 
Köpte ett par Tierra Ace 2006. Använder fortfarande flitigt. Har bara positiva erfarenheter. Väldigt slitstarka. Dock är det ganska tjock och därmed varm byxa. Väljer andra softshellbyxor på sommarturerna. Väldigt slitstark.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.