• Tycker du det behövs ett forum för din region, klubb eller dylikt? Om du är intresserad att vara värd i ett sådant forum, kontakta oss med ditt förslag.

STF Stockholm, Programträff

Hej alla friluftsmänniskor,
Skriver för att belysa att STF Stockholm har Programgruppsträff tisdagen den 19 Mars. Där kommer det att diskuteras vilka aktiviteter som ska ordnas fram över. Om du vill vara med och påverka, medlem eller icke medlem - kom till mötet (går att bli medlem där) eller lämna en kommentar på Facebook (Programträff).

Om STF Stockholm just nu inte har några passande arrangemang, var med och påverka så kan styrelsen och de som arrangerar kanske ordna något som just du gillar. Föreningen är i förändring och vill möta nya gruppers önskemål. Detta handlar om STFs ideella föreningsverksamhet, de vill inte sälja något till dig. De vill att du, jag och alla ska uppleva natur och kultur. Ge ditt inspirerande förslag redan i dag.

Glöm inte att gå in på STF Stockholm på Facebook och gilla dem, så kommer du att få ta del av de verksamhet som bedrivs där.

/Mattias
Lite aktiv inom STF Stockholm.
 

Liknande trådar

Logga in

Tips!