• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Segelvan sökes för seglats till Karibien

Jag köpte en 34-fots segelbåt, Romanee från Pouvreau varvet i Frankrike som gått jordenrunt några år, för 4 år sen. Min tanke var att ha någonstans att bo och sedan segla till Karibien. Nu har jag bott i den i fyra år och inte lyckats skaffa mig nog segelvana för att känna mig trygg nog att själv segla över Atlanten. Man är inte så kaxig på öppet hav. Iallafall inte jag. Jag söker nu någon som är intresserad av att segla med mig till Karibien.
Jag har teoretisk kunskap gällande segling och navigation och allt praktiskt med båten är klart. Vad jag saknar är mängdträning och jag inser att det är svårt att få så som jag har inordnat mitt liv just nu. Därför behöver jag en segelvan person som vill segla med mig. Jag bor i Göteborg är 32 år gammal jobbar och pluggar.
 

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!