• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Ryggsäck EDC med öppning från sidan?

Min Haglöfs Corker som jag haft i flera år har gått sönder och jag behöver en ny ryggsäck. Vill gärna ha samma lösning med en stor öppning från sidan då jag tycker det är suveränt att slippa rota runt i blindo från en toppöppning. Men är det verkligen BARA Corker som är konstruerad så?
Vet att Lundhags hade en liknande modell förr men den verkar ha utgått.

Det lutar väl åt att jag köper en Corker igen, men det finns två saker som talar emot:
1) Jag tycker inte materialet är så snyggt... när jag köpte min fanns den i en s.k. "rugged" version som är bomullscanvas istället för polyester och mycket finare men den finns inte längre.
2) Det faktum att dragkedjan är svängd gör att den utsätts för stor påfrestning när väskan är full - och mycket riktigt var det dragkedjan som gick sönder också. Visserligen är den rätt sliten i övrigt också, men ändå.

Nån som har tips om liknande ryggsäck som jag inte lyckats googla fram? :)
 
Finns rätt många säckar där blixtlåset sitter runt toppen och ner på bägge sidor. Jag har haft ett flertal såna och varit nöjd. Deuter gör t ex säckar med mkt bra kvalitet. Jag har ett par på knappt 20 respektive ca 25L där allting efter flera års flitig använding fortfarande funkar.
Denna kanske är något för dig https://www.addnature.com/deuter-bi...B47vejp8UWpe8Q4nb0hv-SFvRiix8l0YaAoZ8EALw_wcB

Finns lättare också t ex https://www.outside.co.uk/osprey-da...kL_5PhipOR_8zBOs-sXi3MvrkaAhgyEALw_wcB#136=16

Bland dator och fotoryggsäckar finns massor av modeller. T ex denna https://www.thule.com/en-ca/backpacks/laptop-backpacks/thule-enroute-backpack-20l-_-3203595

Thure