• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Tycker du det behövs ett forum för din region, klubb eller dylikt? Om du är intresserad att vara värd i ett sådant forum, kontakta oss med ditt förslag.

Rundvandring och övernattning i tält/vindskydd

Hej!

Jag med 3 vänner har äntligen gått ut en lång dvala från friluftsliv och ska börja ta oss ut runt i skåne. Men då ingen av oss kommer från Skåne så är lokalkännedomen begränsad och där behöver vi er hjälp! Vi har bra fysisk och gillar att få lite utmaning så vi undviker gärna skogens autobahn (elljusspår etc).

Vi letar efter rundvandringar i sydvästra/mitten av skåne framförallt. Vi har tillgång till bil, men bra kollektivtrafik är ju ett plus i kanten för miljön. Lagom sträckor är ca 1-2 mil som dagsprojekt.

Vi tänkte även ta oss ut i början av juni med en premiärövernattning i antningen tält eller vindskydd. Då tänker vi oss 1-2 mil, övernattning följt av 1-2 mil hem. Då vi gillar se nya stigar hela tiden så föredrar vi rundvandringar i olika former.

Alla tips och hjälp är välkomna!
 

Logga in

Tips!