Rogaining i Göteborg?

Fick genom ett nytt inlägg i Forum - Utsidan > Aktiviteter > Multisport - Multisport i Göteborg? för första gången höra ordet Rogaining, och det verkar ju hur kul som helst!

Sökte lite på Internet och det verkar vara en rätt ny/död verksamhet i Sverige. Två tävlingar verkar leva (Stockholm Rogaining på hösten och IceBug på sommaren som dock är i fjällen) men det verkar vara allt.

Någon som vet om det finns någon aktivitet/tävlingar i Göteborg?

Som en parantes kan nämnas att det finns väldigt mycket "Rogaining with GPS" aka Geocaching aktivitet i Göteborg (FAD2008 nu i november). Kanske har det lite täckt upp behovet för de som tycker det är en kul grej?
 
Vi var tre svenska team som deltog i världsmästerskapen i Rogaining, som gick av stapeln i Estland nu i helgen. Detta var en riktigt tuff 24-timmarstävling.

Nästa år går EM i Finland. Förhoppningsvis kommer vi som var med i Estland träna en del gemensamt inför nästa års tävling.

Det finns även andra tävlingar man kan åka till i de Baltiska staterna, Finland, Ryssland och Tjeckien bl.a.

Jag hoppas se dig på startlinjen i Stockholm Rogaining den 15/11

Hälsningar
Bengt Nilsson
http://www.rogaining.se
 
Känns lite närinpå i år, tränar just nu för Göteborg Maraton 11 oktober. Skulle vara kul ifall det är andra i närområdet som har liknande funderingar så kanske vi skulle kunna spåna på ett team till nästa år.
 

Liknande trådar

Logga in

Tips!