• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

RESOR VIA NÄTET??

Är det någon som vet VAR?? man kan hitta de billigaste resorna på nätet tex. till Thailand eller dylikt...
Är det någon som har bokat via nätet och räcker det att boka flyget?? Är det svårt att få tag på bra boende på plats då man är där med familjen??

Tacksam för svar....
 
Hej
Inga problem med att hitta boende.
Boka första natten hemmifrån så slipper du leta boende om flyget anländer sent.
 
Köp endast flyg!

Hela landet är en enda stor resebyrå. Alla fixar grejor åt dig. T o m om man redan bokat vill dom att man skall boka om. I början kan det vara jobbigt att dom hela tiden skall "ordna" åt dig, förmedla rum och transporter. Men när man rest runt lite så flyter man med strömmen. Det lilla dom tar i provosion är inte mycket att gnälla över. Dessutom blir man ofta skjutsad från hamnar och flygplatser helt gratis när dom skall fixa åt en. Vi hade aldrig problem att hitta boende någon gång, jättebilligt.

Var inte rädd att säga att det hotellet dom tar en till inte verkar bra. Gå och kolla lite först. Känns det inte bra så säg att dom skall köra dig till ett annat.

Satsa på hotel som ligger i 1000 - 1600 (250 - 400 kr)bath per rum. Vi bodde för runt 600 bath (150 kr)oxå men då blev kvaliteten märkbart sämre, för dom extra 100 spännen man betalar får man mycket. Man får ett rum eller bungalow i bra skick men utan AC för runt dom pengarna. Om inte familjen lider jättemycket av värme så satsa på rum utan AC. Ofta finns där en STOR takfläkt som svalkar skönt. Dessutom vänjer man sig vid värmen. Den enda natt vi blev tvungna att ta ett rum med AC, kostar över 2000 bath, fick vi stänga ner den efter en kort stund för vi frös som hundar.
[Ändrat av niben 2003-06-30 kl 23:41]
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.