Ny kokbok?

Har sett en ny fin kokbok (bl a på fjällstationen i Keb) som heter "Mat på gång", tror jag, som innehåller olika recept med råvaror från den svenska fjällvärlden. Har försökt hitta igen boken hos någon av e-handelssajterna samt google utan framgång. Kan någon tipsa om var boken går att beställa alt köpa i butik i Stockholm?

Stämmer titeln? Vilket förlag är det?
//Hungrig
 
Titeln stämmer nog inte, KB har exemplar av alla böcker som trycks i Sverige och de har ingen med den titeln. Maila till Kebnekaise Fjällstation och fråga.

info@kebnekaise.stfturist.se
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Fest på Gång

Fest på gång heter den. Den ingår i en serie med Ingrid Nilsson som redaktör. Tidigare titlar är bla fest på våg.

Mycket trevlig mat men kanske inte så mycket som lämpar sig för vandring. Däremot mycket god mat inspirerad av fjällen samt lite rolig historia från olika epoker däruppe. Lite om rallarna, STFs tidiga dagar osv..

ISBN: 91-973594-2-4

Mvh
Micke
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips