• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Mutter till bouldervägg

Hej,

Jag har precis byggt en bouldervägg i min trädgård och till den använde jag 360st islagsmuttrar (M10). Några av dessa fäste dåligt/kom i snett, så jag skulle vilja ersätta dessa med en annan typ av M-10 mutter som fästs med 2-3 skruvar från baksidan.

Nedan är en bild på den och jag hittar den på div. kinesiska/engelska sidor men helt omöjligt att hitta på någon svensk sida. Finns det någon som vet vad den här typen av mutter heter på svenska?Stort tack på förhand!

/Fredrik
 

Bilagor

Hej Danne, tack men jag hittar tyvärr bara en relevant leverantör på det sökordet (och då var priserna helt uppåt väggarna).

Om någon har annat förslag tar jag gärna emot det! :)
 
Om playwood:en är helt skadad där islagsmuttern suttit kan du enkelt reparera detta genom att skruva dit (på baksidan) ett litet stycke playwood (säg 10 x 10 cm), borra genom det gamla hålet och slå dit en ny islagsmutter. Se får du använda en något längre M10 bult...
 
Tack för tipset Emil, men Plywooden är inte skadad - jag vill bara försöka hitta det svenska namnet på den typen av mutter som jag hade en bild på nedan, så att jag kan använda den istället för islagsmutter :)

/Fredrik
 

Logga in