• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Jag söker en eller flera andra långvägscykare!

Jag har länge tänkt på att långvägscykla genom Europa - speciellt då Frankrike, men det beror ju på vad andra vill också givetvis - men har kommit fram till att jag helst av allt vill göra det ihop med en eller flera andra. Det känns tryggare, det blir enklare och mycket roligare. Jag har hållit på i 6 år, och cyklar Vätternrundan vartannat år.
 

Bilagor

Grymt sugen på cykeläventyr

Hej! Mitt namn är Lydia och jag är så otroligt sugen på att ge mig ut på cykelsemester - en vecka eller två - gärna i södra Sverige under denna sommar - gärna redan under juli månad! Finns det andra här som går i samma tankar som jag? Det som jag söker är cykelsällskap, gärna ett litet gäng människor, tjejer och killar, damer och herrar i varierande åldrar.

Det är långvägscykling i natursköna miljöer som jag älskar. Jag har en robust elcykel och alltså inte någon racer eller mtb.

Jag hoppas att jag med detta inlägg lyckas hitta åtminstone ett par personer som också är intresserade av att ge sig ut på ett cykeläventyr och som liksom jag saknar cykelpartners.
 

Logga in

Tips!

<% if (false): %> <% endif %>