• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Hangö-tips?

Guest

Gäst
Jag kommer att ha vägarna förbi Hangö i Finland om ett par veckor. Har hört att det ska finnas bra dykvatten där, så det lockar att ta ett dopp. Är det någon som har tips på dykcenter och dykplatser i området?


/Lars
 
Hangö-Hanko

Kolla på www.jwa.com/scubapro/sea/europe/finland.html. Texten är på engelska och Hangö heter Hanko. Det lär vara sikt på 10-15m och massor av fisk att se... Låter nästan otroligt. Hoppas verkligen att du skriver några rader- här på utsidan- om din dykning på Hanko när du väl är tillbaks.
 

[email protected] (Göran Nilsson)

Gäst
Vrak i Vangö

Om du ska till Hangö och är intresserad av vrakdykning, så finns vraken beskrivna på det här adressen. http://www.surfnet.fi/MAAS/vrakr.htm
 

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook