• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Frost och sidjustering

Re: Skyllermarksskridskor som kan justeras i sidled.

SkridskoRagnar; sa:
Skyllermarks kommer senare i höst med skridskor som går att justera i sidled för Salomon och Rottefellas bindningar. Också i längsled i tre steg. Det kommer också att gå att snedställa bindningen i förhållande till skenan.
Bra! Vilken "metod" kommer ni att använda? Extra platta som kläms fast, förborrad med olika hål eller någon annan metod?

/Anders
 
Metod för Skyllermarks nya skridsko.

Det är själva aluminumplattan som är förberedd för de olika bindningarna. Olika varianter för de olika bindningarna.

MVH
Ragnar Wijkström
 
Salomons X-adventurebindning ska också passa.

Salomons X-adventurebindningen har en extra mitt skruv längst fram som man dock får låta bli att skruva fast. Vi har dragit slutsatsen att det är bindning är gjord för tåla telemarksskidåkning och den skruven finns som extra försträckning. Dom övriga bindningarna har ju bara en mittskruv fram. Vi skulle få för många hål och därmed försvaga skenan. En skridsko skapar ju heller inte samma hävarm som en skida.

MVH
Ragnar Wijkström
 

Logga in