Första natten i tält med fyraåring

Risgrynsgröt!

Jag och sonen delar på 3 port risgrynsgröt!
Hemma gör jag en blandning av snabbrisgryn, torrmjölkpulver, salt och socker. I tältet kokar jag upp vattnet, till sätter grynen kokar upp och låter svälla. Efter en stund ett nytt uppkok sen är det klart. Tillbehör kanel och socker (blandat och portionsförpackat hemma) samt mjölk (torrmjölk blanda kvällen innan)

Kanske inte världens roligaste frukost men grabben äter med god aptit och man vandrar bra lång på frukosten!
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Tävling: Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips