Choklad fondue till efterrätt

En ziplock påse fylld med choklad bitar
Ett päron / äpple / persika / banan (eller annan frukt som du vill)

Värm vattnet (inte koka). Doppa påsen försiktigt ner i det varma vattenet. Låt det inte komma vatten inn i påsen!!! Rör i påsen med en träpinne eller gaffel tills chokladen har smält. I förväg, skär upp frukten i lagom stora bitar. Server omedelbart!

Ni får spela Sten, Sax, Papper om vem som får slicka rent påsen :p
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips