Avråder starkt.

Köpte nyss ett par-tre olika påsar med frystorkad mat inför vårens skidtur...
Första prov blev det "TREK´N EAT" Nudlar med lax-örtsås ... (79 SEK)
Nudlar fanns, rätt sagt makaroner ( kan införskaffas på Willys för 6.90/kg) ..
Lax???.. hittade få små röda partiklar ..mycket tveksam att de har något
med havet att göra.))) Varning alltså.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Hemtorkad lax och bacon vida bättre och biligare. Gräddsåsen fryser du på bakpapper med dill och gräslök i. Fullkornsrisen torkar du på egen tallrik i ugnen, Ihop med lax och bacon på sin tallrik.
Smakar mat och känns i munnen som mat. Att det sen kostar per portion en tredjedel av industripåsarna är bara bonus.
 
Hem torkad max och gräddsås lät spännande, kan du beskriva lite hur du gör den, är det bara torka i ugnen som vanligt ?

Skickat från min X10i via Tapatalk
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips