• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Amok Draumr 3.0 hammock

Hej

Har någon erfarenhet av denna hammock? Ganska underlig konstruktion jämfört med de mer traditionella.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att det ser väldigt bekvämt eller bara väldigt ostadigt ut...
 
Jag har inte testat den variant som du länkar till men köpte Exped Ergo Hammock i början av sommaren från samma webbutik.
Det är lite samma princip som du tittar på. Jag har testat den 5 nätter nu och stormtrivs, tycker inte att den är ostabil på något sätt. Dock har min variant flera små linor som går ner till sidan istället för en som på denna variant.

Jag sover gärna på sidan och tycker att lösningen är klockren.
 
Shug ja, honom hade jag nästan förträngt... Bra instruktionsvideo, men jag kan inte komma ifrån att jag tycker den ser lite ömtålig ut.
 
Jag har tankar på en hängmatta som sovalternativ för löpturer över flera dagar i skogsmark och efter låglandsleder. Denna ser skön ut men vikten är i högsta laget. Har tidigare tittat lite på Exped Scout Combi UL och den verkar skön även den. Lättare också och med medföljande tarp.

http://www.outnorth.se/exped/scout-hammock-combi-ul
Jag har exakt den. Kan intyga att den verkligen är ultralätt och komplett med linor tarp pinnar myggnät väger 1kg. Vill jag bära tyngre så tar jag tältet, men både Ergo hammock och Draumr verkar ju supersköna :)
 

Logga in

Tips!

<% if (false): %> <% endif %>