Är det billigare att handla digitalkamera i London?

Ska på resa till London och undrar om det lönar sig att köpa digitalkamera (och GPS) i London i stället för i Stockholm? Kan det bli problem med garantireparationer?
Tar gärna emot tips på bra och billiga affärer att besöka i London.
M.
 
Pundet har stärkts lite på sistone mot kronan, tycker inte att London är särskilt billigt på elektronik. Dock kan du säkert fynda på kameror som är på rea om du har tur. Två kedjor som nog är de största, med såväl onlinebutiker som vanliga affärer i varje gathörn är Jessops & Dixons; http://www.jessops.com http://www.dixons.co.uk Där kanske du kan jämföra priser mot aktuell kurs för SEK. Finns även store locators. "Elektronikgatan" Tottenham Court Road, från där den möter Oxford Street och norrut är ett ställe där det kan vara värt att titta. Går att pruta och kanske fynda lite. Dock är det lite osäkert med garantier etc, jag köpte en PDA där från en affär som nu är borta.. Flera av butikerna har samma ägare, de springer mellan och hämtar saker de ej har i lager.

/Lycka till.
 
malundin; sa:
Ska på resa till London och undrar om det lönar sig att köpa digitalkamera (och GPS) i London i stället för i Stockholm? Kan det bli problem med garantireparationer?
Tar gärna emot tips på bra och billiga affärer att besöka i London.
M.

Hej, vet inget om elektronikköp i London. Däremot kan jag rekommendera Pixmanias internet site. Köpte min digitalkamera (coolpix 4500) därifrån till ett bra mkt lägre pris än jag kunde hitta på annat håll. Snabb service och inga problem med leverans.

Mvh
Jonas
 
London vs. Germany

Hejsan,
kan bara hålla med om att London nog inte är platsen att köpa någonting billigt. Tyskland kan ha bättre priser än Sverige (Moms gör ju en del kan jag tänka mig), men i London?!

http://www.preissuchmaschine.de är ett bra tipps, mycket prylar finns även hos http://www.globetrotter.de - inte alltid den allra billigaste kanske, men mycket (!) bra service och ett team som själva är ute i naturen.

Om nån hamnar i Würzburg kan jag rekommendera "Basislager" i sidogatan bakom McDonalds, även de mycket kunniga killar som har Arc'Teryx prylar så det dräller om jackorna.

/Jonas
 
För ett tag sedan var GPS billigare i england och nu är även teknik till XBOX mycket billigare i England. Själv beställer jag mycket från England bara för att det blir billigare än att handla här i Sverige. Så enligt mig är det stor chanse att du hittar något billigare i England. Men är du i större städer och framförallt i London kan du räkna med att priserna kommer vara lite högre där.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.