Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Gör så här: Lägg tuschlaven i blöt en halvtimme innan tillagning.Skär stensötan i små bitar.Skär kyckling och gurka till små kuber. Tillsätt olja i woken och lägg i ingredienserna,lägg i tuschlaven och vitlök sist.Woka hastigt 2-3min. Tillsätt chili salt och socker efter smak. Till denna anrättning dricks med fördel björksav som är god och kolhydratrik. Uppsök mjuk mossbeväxt sten slå Dig ner, ät och njut!
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
4 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer