Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Gör så här: Lägg tuschlaven i blöt en halvtimme innan tillagning.Skär stensötan i små bitar.Skär kyckling och gurka till små kuber. Tillsätt olja i woken och lägg i ingredienserna,lägg i tuschlaven och vitlök sist.Woka hastigt 2-3min. Tillsätt chili salt och socker efter smak. Till denna anrättning dricks med fördel björksav som är god och kolhydratrik. Uppsök mjuk mossbeväxt sten slå Dig ner, ät och njut!
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...