Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Stekt banan med ingefära
Sjukt gott. Otroligt enkelt. Lagas på stekhäll eller stormkök.
Typ:
Efterrätt
Portioner/mängd:
3
Ingredienser:
Tre bananer, inte för mjuka
Smör eller olja till stekning
1 tsk ingefärspulver
Gör så här:
Du behöver:
Stekpanna
Stekspade
Laga maten ute
- Dela bananerna på mitten.
- Lägg smör eller olja i pannan.
- Stek på inte alltför hög värme, ca fem minuter på varje sida.
- Strö ingefärspulver över bananerna och servera.
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
5 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...