Regnställ bäst i tidningstest

Regnstället Tenson Hurricane bäst i test. Tenson Hurricane, som är ett av Sveriges mest sålda regnställ, har utnämnts till bästa regnställ i tidningen Tara. Tidningen testade tre olika kvalitetsregnställ i olika prisklasser och drog slutsatsen att Tenson Hurricane är det mest vattentäta stället med bäst andningsförmåga och dessutom det billigaste av de tre.

Av: admin

Tenson Hurricane, som är ett av Sveriges mest sålda regnställ, har utnämnts till bästa regnställ i tidningen Tara. Tidningen testade tre olika kvalitetsregnställ i olika prisklasser och drog slutsatsen att Tenson Hurricane är det mest vattentäta stället med bäst andningsförmåga och dessutom det billigaste av de tre.

- Det är kul att en produkt som har funnits på marknaden i över tjugo år fortfarande är en av Sveriges bästa. Det är ett kvitto på att vårt eget MPC-material står sig starkt i konkurrens med exempelvis Gore-tex, säger Johan Lövqvist, vd på Tenson, som just nu genomför en storsatsning på och relansering av det klassiska varumärket från 1951.

Tenson Hurricane lanserades i Sverige och övriga Europa i mitten av 80-talet. Genom åren har justeringar gjorts på fickorna och huvan, men det är i grunden samma modell som säljs idag. Regnstället är en av Tensons mest framgångsrika och bäst säljande produkter, som har tillverkats i företagets egna vattentäta material MPC.

- Att ett regnställ är 100 procent vattentätt och andas är självklarheter för alla kunder som vill kunna vistas ute när det regnar. Men lika viktigt har det också blivit med en mjuk och behaglig jacka som inte prasslar när man exempelvis spelar golf. Dessa egenskaper är det som våra kunder lyfter fram som det bästa med Hurricane och för många är jackan mer än bara en regnjacka, säger Johan Lövqvist.

 

 

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2009-10-13 11:22   seobserver
Åter bekräftas att ett regnställ skall vara regntätt för att vara bäst!
 

Läs mer

För första gången har Patagonias Worn Wear Tour rullat igenom Sverige. Under sju stopp hann teamet ombord reparera över 500 friluftsplagg – också ... 3 kommentarer
Sextonde och sista delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 2 kommentarer
Femtonde delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra" handlar om förpackning. 2 kommentarer
Fjortonde delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra".
Trettonde delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra".

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.