Om Utsidan > Utsidan Redaktionen

Utsidan Redaktionen

Det är vi som gör Utsidan

Utsidan har det senaste åren genomgått flera utvecklingsfaser.  Här kan du läsa om oss som jobbar med Utsidan just nu.

Christer Lindh, [email protected]
Jobbar med teknikutvecklingen på utsidan.se, håller ett öga på sidans utveckling i stort, och även på andra intressanta communities och utvecklingen i inom Internet. Christer startade Utsidan 1995 som ett hobbyprojekt och utvecklade och drev den på egen hand tills mitten av 1999.

Ulrika Lindh, [email protected]
Gift med Christer och har, sedan han startade Utsidan 1995, följt utvecklingen alla faser. När hon blev mammaledig för andra gången började jag hjälpa till med underhållet av Utsidan. Nu lägger Ulrika ner mest arbete på medlemsdelen och med att lägga in nyheter och annat.

Thomas Althoff,  [email protected]
Thomas har hand om ekonomi och försäljning. Är du intresserad av att annonsera på Utsidan är det honom du skall kontakta. Thomas sköter också om det tekniska, såväl hårdvara och mjukvara som kommunikation.

Dina idéer och tips är värdefulla för oss

Hör av Dig om du har intressant material till Utsidan eller använd vårt redaktörsgränssnitt som du som medlem kan använda för att skriva eget material på. Till skrivbordet

Sedan är det ju alla medlemmar som bidrar i diskussioner, skriver recensioner, bloggar och  är aktiva på sajten som gör att den är levande. Tack allihopa!