Nyheter > Prylnytt

Prylnytt

Nya prylar från Silva och Gerber för små och stora sommarexpeditioner
Inför sommaren kommer några fina produkter från Silva och Gerber, som underlättar livet nu när vi längtar ut. Med portabla solcellen Solar II från Silva kan du ladda dina elektroniska prylar var du vill. Robusta multiverktyget FliK från Gerber löser alla slags problemsituationer, och miniverktygen Gerber Vise & Splice passar bra på nyckelringen i fickan.  

Gerber Vise & Splice
Det lilla verktyget att alltid ha nära till hands. Välj mellan Vise som har tång, eller Splice med sax. Till det kommer en rad andra verktyg som slätt och tandat knivblad, 3 olika mejslar och flasköppnare. Finns i färgerna grön och svart. Hopfälld är längden 6 cm, vikt 57 gram.
Pris: 230:-

Gerber FliK
I varje ryggsäck eller väska, bil eller båt borde det ligga ett rejält multiverktyg, som kan lösa alla de där situationerna man hamnar i när man lämnar sitt hem. Gerber FliK har enhandsöppning av tången, och finns snabbt tillhands när den behövs. Andra funktioner är såg, slätt och tandat knivblad, sax, fyra olika mejslar samt avbitare. Alla verktygen låses i utfällt läge med det patenterade låset Saf.T. PLUS. Tången kommer med ett fodral i kraftig nylon som kan fästas vid bältet eller på väskan. Gerber FliK finns i svart eller ofärgat rostfritt stål, och har ett set med nio olika bits som tillbehör.
Pris för tången: 850:-
Pris för tillbehörssatsen: 220:-

Silva Solar II
Ta vara på den miljövänliga energin från solen och ladda dina elektroniska prylar, var du än befinner dig. Med bärbara solcellen Silva Solar II ger du ny energi till exempelvis GPS, mobiltelefon, kamera, mp3-spelare eller komradio via 12 volts adapter, samma som används i bilens eluttag. Solpanelen i slitstark plast är vikbar för att kunna vinklas optimalt mot solen, och fästs vid behov mot underlaget med spännremmar eller sugproppar. Vikt: 300 gram. Effekt: 13.6 V.
Pris: 1650:-

Silva 58 Kayak Compass
Navigera lättare på sjön med en kompass som enkelt fästs på kajaken. När du sitter i en kajak med huvudet ca en meter över vattenytan kan vågor, dimma och regn göra det svårt att hålla rätt kurs. Kompassen Silva 58 Kayak har gummistroppar med hakar som fästs i däckslinorna på kajaken, och du läser lätt av kursen utan att släppa paddeln tack vare de stora och tydliga siffrorna.
Pris: 550:-

Läs mer om produkterna

 

 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!

Aktuellt: Svamprisonotto