Nyheter > Prylar för fötter

Prylar för fötter

Haglöfs släpper sin första skalkänga - BARKEN. Kängan är tillverkad i ett hållbart premiumläder från ett av Europas ledande garverier, både sett till kvalitet och miljöarbete. 1-lagerskonstruktionen gör att man kan förlänga säsongen genom att lägga till extra strumpor – passformen har därför gjorts något bredare. Den behöver inte ”gås in” som många andra läderkängor. Blir den blöt torkar den snabbare än en känga med membran. En RECCO-reflektor (spårningsfunktion) har integrerats i vänster plös för att öka sökbarheten om olyckan skulle vara framme. Finns än så länge bara i herrstorlekar.


Från Sealskinz kommer strumpan Mid Weight Mid Length sock med hydrostopp som fått ta emot priser för innovativ design. Den ska vara hundraprocent vind- och vattentät och ändå ha andningsförmåga. Materialet Stretchdry i kombination med merinoull gör den följsam, stretchig och varm.


Nokian Tuura är en varmfodrad stövel med fast filtfoder i ull. Urtagbar filtinnersula. Den rejäla sulan kan dubbas med Nokian dubbsats vid halkiga underlag. Stöveln är stabil och vridstyv och har en sula som även passar i skidbindningar.
Ordet TUURA är finska för ett redskap som används för att göra hål i isen vid isfiske.

Finns i storlek 36 - 50


Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2016-03-16 20:12   KLAGER
Och "ett redskap som används för att göra hål i isen vid isfiske." heter på svenska en isbill

https://fi.wiktionary.org/wiki/tuura
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar