Nyheter > PRODUKTNYTT: Nya cykelväskor

PRODUKTNYTT: Nya cykelväskor

Thule lanserar i juni en omfattande produktlinje av cykelväskor - Thule Pack ’n Pedal som passar lika bra på som av cykeln. Serien är anpassad för både pendlare och äventyrare. Ett enkelt fästsystem gör väskorna lättmonterade och de vattentäta produkterna har dessutom en förstärkt stomme som håller din packning på plats, torr och säker. Kommer att finnas i butik från september.  

I produktserien finns ett smart fästsystem för styret där en mängd olika produkter - exempelvis en väska, plånbok, iPad eller karta - kan fästas. Tillsammans med väskorna introduceras cykelhållaren Freeload som enkelt monteras fram eller bak på cykeln och som passar i princip alla modeller på marknaden.

De vattentäta väskorna har en inre stomme, en SafeZone, där ömtåliga värdesaker förvaras säkert. Designen gör att de är lätta att packa och lika bra och snyggt kan användas som vanliga väskor när man inte har den på cykeln. Kollektionen är framtagen med användarvänlighet i fokus, både på och av cykeln.

Det finns inga yttre tillbehör som skaver mot kroppen samtidigt som handtagen gör dem lätta att bära med sig. Väskorna är även utrustade med spännen som gör den lätt att göra mindre om man inte använder hela och dessutom gör att den tar mindre plats vid förvaring.Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!