Nyheter > Nystartad utbildning inom natur- och ...

Nystartad utbildning inom natur- och kulturturism

När värdefulla natur- och kulturområden blir attraktioner för besöksnäring ställs det höga krav på kunskap och kompetens för en hållbar utveckling inom outdoor turism.

Till hösten startar Akademi Båstad Yrkeshögskola utbildningen Affärsutvecklare inom hållbar natur- och kulturturism. Utbildningen kommer att fokusera på att ge studenterna verktygen för att nå ett hållbart företagande. Utbildningen vänder sig till personer som vill jobba med att hitta nya marknader och projekt inom utomhusturismen. Utbildningen är upplagd så att man kan arbeta under tiden, antingen med att starta eller utveckla ett företag eller projekt.

- Varje kurs ger kunskaper om olika delar i företagsutvecklingen som hållbarhet, marknadsföring, affärsutveckling, certifiering och värdskap, berättar utbildningsledare Anna-Karin Smedlund.

Kostnadsfri utbildning
Utbildningen är inom yrkeshögskolan och är därmed kostnadsfri. Utbildningen är på distans med tre fysiska träffar varje månad i Båstad. Start i september 2018 och sista ansökan är den 15 april 2018.

Mer information om utbildningen.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!