Nyheter > Ny platschef på STF Grövelsjöns Fjällstation

Ny platschef på STF Grövelsjöns Fjällstation


STF Grövelsjöns Fjällstation Foto: Anders Dahlin

Nu är det klart att den 1 november tillträder Carl Johan Ingeström som ny platschef på Svenska Turistföreningens (STF) fjällstation STF Grövelsjön i Dalarna. Carl Johan kommer närmast från rollen som vd för Visit Dalarna.

- Vi är väldigt glada över denna rekrytering. Carl Johan har en diger erfarenhet av att leda och utveckla organisationer. Han har ett stort kontaktnät, både lokalt och nationellt inom besöksnäringen, säger Camilla Dahlman, operativ chef på STFs egendrivna anläggningar.

STF Grövelsjön ligger i nordvästra Dalarna på gränsen till Norge, 816 m ö h och har varit ett kärt resmål sedan 1937. Framförallt reser turister till STF Grövelsjöns fjällstation för att gå på tur med skidor och vandra. Fjällstationen är också officiellt Vasaloppscenter för längdskidåkning och löpning. Anläggningen har 65 rum och 30 anställda. Carl Johan efterträder Charlie Ekberg som efter 35 år som platschef på STF Grövelsjön valt att gå över till STFs fastighetsavdelning.


Carl-Johan Ingeström Foto: Ulf Palm

- Jag besöker ofta Grövelsjön och andra STF anläggningar sommar som vinter. Och det kanske låter som en klyscha, men jag har alltid uttryckt att ”tänk att få vara chef på Grövelsjöns Fjällstation”, säger Carl Johan Ingeström.

 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-08-29 19:08   bensson
Välkommen Carl-Johan! Ses nästa sommar!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!