Artiklar > Medlemserbjudande på Friluftsmat.nu

Medlemserbjudande på Friluftsmat.nu

Friluftsmat.nu som säljer torkade grönsaker, äggpulver, soppor mm ger Utsidans medlemmar 10% rabatt vid köp över 300 kr. Rabatten gäller under 2014.

För att kunna utnyttja rabatten behöver du en kod den hittar du härunder.

Till Friluftsmats webbutik


Du är ej inloggad.
För att få rabattkoden måste du vara registrerad medlem samt inloggad.
- Registrera dig (det är gratis)
- Logga in

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2014-02-18 23:11   Avslutat Medlemskap 201709
Hmm. Vad är det här kära Utsidan?
Mycket anonym firma vars adress saknas och ett telefonnummer går till något som är registrerat hos en liknande webbsida hos något som heter Djurdoktorn som inte heller stoltserar med någon adress.
Jag undrar hur det funkar att lägga in sitt företag här. Jag har också ett webbsäljande postorderföretag men inte så anonym och mystiskt som detta. Känns ärligt talat lite oseriöst Utsidan
 
2014-02-19 01:37   joanna
Det är lugnt, Mbatikopio :)
Jag har handlat en hel del från Friluftsmat (sådant som är svårt att få tag på, typ äkta gräddpulver, omständligt att torka hemma, typ tonfisk och äggpulver, men även en del grönsaker, när jag haft bråttom), och kan intyga att det alltid varit både mycket fin kvalitet på maten och snabba problemfria leveranser. Priserna är dessutom mer än humana, vissa saker kan man inte fixa billigare själv.
 
2014-02-20 12:29   mini.mini
Hej! Jag skriver från friluftsmat.nu och kan ge en förklaring till detta. Vi håller på/har precis färdigställt vår nya webbsida och den är inte perfekt ännu. Vi tackar för Mbatikopio´s synpunkter och lugnar dej samtidigt med att vi är väldigt seriösa och tar ansvar för våra produkter. Vi har givetvis alla tilstånd och livsmedelstekniska resurser för att tillhanda säkra produkter. Vi har gemensam växel med vår andra webbutik som heter djurdoktorn.nu och därav sammankopplingen! mvh Ywon Roschat
 
2014-02-20 13:33   Avslutat Medlemskap 201709
Hej Ywon!
Då känns det bättre. Jag ska nog handla av er.
Lycka till.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Recept och artiklar

Fler artiklar i samma kategorier

Artiklar