Nyheter > Långfilmsdokumentär om Robin Trygg

Långfilmsdokumentär om Robin Trygg

2015 begav sig den svenske äventyraren Robin Trygg till Himalaya i ett försök att bli den förste svensk att ha klättrat världens högsta berg, Mt Everest, från både Nepal och Tibet. En förödande jordbävning grusade hans planer och bestigningen förvandlades till en räddningsinsats. I fjol gjordes ett nytt försök att besegra "Världens Tak". Nu blir Robin Tryggs äventyr långfilm i dokumentären Bortom Tingri.

Under två år får vi följa en ung mans längtan efter de största tänkbara äventyren och mest krävande av utmaningar. Tryggs drömmar om Himalaya väcktes till liv genom böcker och heroiska berättelser under tonåren och eskalerade till en utmaning som kom att förändra hans liv för alltid. Filmen är inre resa där Robins val av ensamexpeditioner ställs mot tankar på familj och försakanden som tvingats fram längs den väg vilken hans målmedvetenhet fört in honom på. 

Bortom Tingri är regisserad, producerad och finansierad av en liten grupp människor som tycker att långfilm och äventyr är det mest spännande som finns.

Nu har en två minuters trailer för Bortom Tingri släppts. Långfilmen kommer under vintern 2017 / 2018. 

Se trailern:

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2017-06-06 04:12   Caroline Henriksson
Den skall givetvis ses!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook