Nyheter > Haglöfs Arctic Weekend 2013

Haglöfs Arctic Weekend 2013

I mars går det fjärde Haglöfs Arctic Weekend av stapeln på ny plats i Riksgränsen. På programmet står vinteraktiviteter i inspirerande miljö.

Den 14-17 mars 2013 välkomnar Haglöfs tillsammans med Gore, Naturkompaniet och Riksgränsen till det fjärde Haglöfs Arctic Weekend i ordningen, en helg i Riksgränsen fylld med aktiviteter, föreläsningar, workshops och inspiration - allt med fokus på snö.

Nytt för årets upplaga är att eventet är flyttat till Riksgränsen och att det hålls en månad senare än tidigare år- något som arrangörerna räknar med kommer att ge varmare väder, bättre snö och ännu godare förutsättningar för ett lyckat event.

- Med Haglöfs Arctic Weekend vill vi inspirera fler att upptäcka hur roligt man kan ha vintertid i och med det fantastiska utbud av vinteraktiviteter som Sverige har att erbjuda, säger Carl Hård af Segerstad, svensk marknadschef på Haglöfs.

Haglöfs Arctic Weekend erbjuder aktiviteter som toppturer, lavinkurser och ABS-test, brant skidåkning, klipphopp, isklättring, norrskenssafari på snöskor, igloobyggning med övernattning, och snowkiting.

Samtliga aktiviteter genomförs tillsammans med erfarna outdoorprofiler, bland andra Ola Skinnarmo, Mikael Amlert, Anders Bergwall, Ulrika Asp, Susanne Palm, Per Spett, Per Jonsson, Andreas Fransson, Olof Larsson, Lotten Rapp och Johanna Tiensuu-Stålnacke.


För anmälan och mer information

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!