Nyheter > En serie nya vinterplagg

En serie nya vinterplagg

Fjällräven har tagit fram Tur Set, en serie plagg för de som vill njuta riktigt ordentligt av vinterturen. Det är Tur Jacket, Tur Trousers, en värmande dunjacka - Tur Down Jacket,  Tur Fleece Hoodie och två olika mössor, Tur Hat och Tur Heater.

Tur Jacket och Tur Trousers  är skalplagg i det slitstarka och välventilerande materialet G-1000 och som även är förstärkt  med Vinylon F på utsatta ställen. Jackan har en  trevägs justerbar stormhuva, ficka för kompass  eller GPS och två bröstfickor stora nog att rymma en 1-liters vattenflaska. Tur Trousers har många
smarta funktioner, ex hellånga dragkedjor i sidorna och fickor för sittdyna och knäskydd.


 
Tur Down Jacket är en ny varm dunjacka som fungerar som ett värmande överdragsplagg utanpå skalplaggen och är tänkt för vinterturer och skidåkning i riktigt låga temperaturer. Den är gjord i lätt, rivstark och smidig polyamidmed förstärkning på axlar och armbågar för extra slitstyrka. Fyllningen består av högklassigt dun – 95% gåsdun, 5% fjäder – och axlarna är försedda med Supreme Micro Loft-fyllning för att stå emot tryck och väta.
 
 
 
Tur Fleece Hoodie, superskön fleecetröja i ullblandning med återvunnen polyester och elestan. Smal passform. Pris från 1 800 kr.


Tur Hat, vindtät och vattenresistent med öronvärmare och foder i fleece. Pris från 499 kr
 

 
Tur Heater, vintermössa för riktigt kalla dagar i vattentät Vinylon F med Artic Fur (fuskpäls). Pris från 699 kr.

Se film om Tur Set:
 
 


Om G-1000
Fjällrävens slitstarka och mångsidiga friluftsmaterial som är testat i årtionden av äventyr. Den täta väven tillsammans med Grönlandsvax gör G-1000 extremt slitstarkt, välventilerande och dessutom vind- och vattenavvisande. G-1000 –väven skyddar mot mygg och solens alfa- och betastrålar. Grönlandsvaxet gör att funktionen på G-1000-plagget enkelt kan anpassas efter väder och aktivitetsnivå. Läs mer om G-1000 på Fjällrävens hemsida.
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in