Nyheter > Cykelhållare för bil

Cykelhållare för bil

Thule utökar sitt sortiment av dragkroksmonterade cykelhållare med Thule EuroWay G2 och Thule EuroRide. Båda cykelhållarna monteras på dragkroken.

Thule EuroWay G2 är efterträdaren till den prisbelönta EuroWay och uppfyller även City Crash normen. Med sina 11 nya och förbättrade funktioner kommer den att bli en succé. Först och främst väger den endast 12,3kg, och har ett ergonomiskt, universellt kopplingssystem som gör det lättare att fästa hållaren på dragkroken. Dessutom har den patenterade pumpspännen, som gör det enklare än någonsin att spänna fast cykelhjulen i hållaren. Den har även en ny fotmanövrerad tiltfunktion för lätt åtkomst av bagageutrymmet, även med cyklar i hållaren. Ytterligare en patenterad funktion är de löstagbara ramhållarna vilket gör det enklare att lasta och lossa cyklarna. Det är särskilt användbart när man spänner fast mer än en cykel. Slutligen, levereras den färdig monterad, till skillnad från föregångaren. Den kompakta cykelhållaren är hopfällbar och kan därför enkelt stuvas undan och förvaras. EuroWay G2 är avsedd för bruk av familjer, aktiva par och cykelentusiaster som vill ha en mindre, bekväm och lätthanterad dragkroksmonterad cykelhållare. hule EuroWay G2 921 är avsedd för transport av två cyklar och Thule EuroWay G2 923, för tre.

Thule EuroRide, är en prisvärd ny cykelhållare med många bra funktioner som fulländar sortimentet av cykelhållare för montering bak på bilen. Den kompakta och stabila cykelhållaren med utrymme för två eller tre cyklar (941/943), har även en smart tiltfunktion som gör att hållaren kan tippas vilket underlättar åtkomsten till bagageutrymmet. Dessutom har den en ny kopplingsmekanism för enkel montering, en justerbar hjulhållare med mjuka remmar som möjliggör transport av en mängd olika cykelmodeller. Som Thule EuroWay G2 är den hopfällbar för enkel förvaring och får plats i de flesta bagageutrymmen.
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!