Nyheter > Cykel- och barnvagsnhybrid

Cykel- och barnvagsnhybrid

Zigo Leader 5in1 är marknadens första cykel- och barnvagnshybrid som är skapad för den aktiva familjen. Den frontmonterade barnvagnen görs snabbt om till en vanlig barnvagn, joggingvagn eller cykelkärra på mindre än en minut. Den banbrytande designen hos Zigo´s frontmonterade ChildPod (vagn) gör att föräldrar alltid har uppsikt över barnen och ändå kan hålla blicken riktad framåt i trafiken. Dessutom ger de tre hjulen en stabilare och säkrare transport. Zigo går lika bra att använda som vanlig cykel som för att transportera barn.

Den minimalistiska designen av Zigo har resulterat i ett snyggt transportmedel för hela familjen. Dagens samhälle har gjort att föräldrar letar efter multifunktionella produkter. Med den patenterade Leader Link teknologin kopplar man enkelt från cykeln på mindre än en minut och får då en multifunktionell barnvagn. Cykeln är 7- växlad och perfekt för att ta sig till eller från arbetet med eller bara ha för nöjescykling.

Både cykeln och vagnens ram är gjord i robust och lätt aluminium. Vagnen går att vika ihop så att den får plats i en vanlig bil. Tyget i vagnen är gjort i 1000 D nylon med mesh paneler och tillsammans med regnskyddet (extra tillbehör) säkerställer det att barn får en säker, bekväm och rolig upplevelse när man är ute och går, joggar eller cyklar.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!