– Jag ser väldigt mycket fram emot att komma igång. Det är mycket admin och planering just nu, så det ska bli oerhört skönt att få spänna på mig skidorna och bara ta dagen som den kommer. Att få bli själv med mina tankar och naturen. Att bara få fokusera på att ta mig framåt och hålla mig ”varm, torr & mätt”. Det enkla livet och rutinerna ska bli väldigt härligt att komma in i. 
Karta: Linda Åkerberg/Wilderness stories


Karta: Linda Åkerberg/Wilderness stories

Linda Åkerberg har flera stora äventyr i bagaget, bland annat utsågs hon  till Årets äventyrare år 2019 för sitt 486 mil långa äventyr genom Sveriges alla landskap. I skrivande stund är hon ute på en seglats över Atlanten.

– Just nu befinner jag mig ombord på en segelbåt på väg mot Karibien. Det är ett litet bonusäventyr som jag lyckats klämma in, så det är lite svårt att ta in att jag snart ska byta denna varma miljö mot det rakt motsatta. Men jag gillar kontraster, så det är härligt.

Linda Åkerberg startar "Expedition Europa" den 18e februari och det kommer gå att följa hennes äventyr här på Utsidan. Läs mer om äventyret på Lindas hemsida och på hennes Instagram.