Nyheter > Använd eniros kartor offline i din Iphone

Använd eniros kartor offline i din Iphone

Här ovan syns en skärmdump på hur det kan se ut när du använder Eniros kartor på din Iphone. Med hjälp av appen Galileo kan du nu även spara kartorna i din telefon och använda även när du inte har täckning.


Galileo har länge varit min favoritapp för att lagra kartor offline på mn telefon. Men den har varit begränsad til kartor som Open Street Map och Open Cycle Map. Men med det här lilla tricket kan du nu lägga till Eniros kartor i Galileo app, navigera runt på området du vill ha offline och sedan vara säker på att kartan kommer finnas i din telefon fast du inte har täckning. Tack vare gps antennen i telefonen kan du nu ändå navigera i vildmarken och se var du befinner dig.

För en mer utförlig förklaring till hur man möjliggör eniros kartor för offlinebruk på din iphone samt bilder och information följ länken längre ner.


http://www.kiljano.se/2013/03/basta-svenska-offline-kartorna-for-ios-iphone/

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2013-04-03 20:34   Vandrare
Funkar jättebra! Bra tips, tack så mycket.
 
2013-04-07 23:03   trekk
Tack för att du delar med dig :)
 
2013-04-12 20:32   aksello
Jag skrev ett till inlägg som förklarar hur man endast använder gps:en på iphone, ett litet trix:http://www.kiljano.se/2013/04/anvand-din-iphone-endast-som-gps/
 
2014-02-02 20:41   jasåpådetviset
Helt suveränt tips! Äntligen en oflineGPSfunktion som duger till iPhone/iPad. Jag har nu eniro -kartor på telefonen och varför inte satelit-karta så här:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

-<customMapSource>

<name>EniroSAT</name>

<url>http://{$serverpart}.eniro.no/geowebcache/service/tms1.0.0/aerial/{$z}/{$x}/{$invY}.jpeg</url>

<serverParts>map01 map02 map03</serverParts>

</customMapSource>

Ladda upp xml-filen till din dropbox, öppna dropbox på iPhone och välj öppna xml-filen som heter eniroSAT med Galileo. Klart!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!