Bloggar > Liv i naturen > Tack för mig!

Liv i naturen

Här berättar jag och skriver ner resor och naturupplevelser jag har haft, som ett minne för mig själv och inspiration för andra. Jag älskar att vara ute i naturen och vandra, klättra, kajaka och åka långfärdsskridskor på vintern. Jag bor i Norrköping, nära till skärgården, vandringsleder, fina små sjöar och naturreservat. Ofta behöver man inte åka långt för att få en riktig fin upplevelse, även om jag har kommande planer på längre resor, tex att besöka den svenska fjällen.

Tack för mig!

Med det här allra sista blogginlägget vill jag säga Tack för mig. Jag har beslutat att inte blogga mer här, då  det blir mer och mer äventyrssporter än traditionellt friluftsliv för mig och jag behöver prioritera min träning och mina äventyr. Så, tack för den här tiden, ha det så gott ute i naturen!

Inlagt 2019-07-27 15:53 | Läst 2031 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2019-07-27 22:03   Sejrla
Lycka till. Har läst dina blogginlägg med nöje. Hoppas du fortsätter med din livsnjutande inställning om än i annan tappning :-)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in