Bloggar > Hugin och Munin

Hugin och Munin

Äventyr tillsammans och på egen hand, stora siktet just nu inställt på Kebnekaises sydtopp i juli 2020.

Ett steg närmare Kebnekaise

Nu är det bokat!

Topptur med guide längs östra leden och siktet inställt på Kebnekaises sydtopp! Peppen!

Boende för två nätter på Kebnekaise Fjällstation är också fixat, så nu är det bara tågbiljetterna som ska ordnas när de släpps, sedan är nästan allt det administrativa ordnat och "bara" att förbereda oss själva och vår packning kvar.

En nästan två veckor lång semester i norr med mycket vandring och en ordentlig topptur. Planen är att vi först tar oss från Nikkaloukta till fjällstationen vid Kebnekaise och bor där i två nätter när vi ska upp på toppen (en natt innan och en efter) för att sedan ta en vandring runt Kebnekaisemassivet via Singi-Sälka-Nallo-Vistas-Tarfala (eller andra hållet, beroende på vad som känns mest lockande att börja med, tips mottages tacksamt) och sedan tillbaka till Nikkaloukta för hemfärd.

Det kommer förhoppningsvis bli en dokumentation av våra förberedelser och planering här under våren med idéer, tankar, utrustning, tankevurpor och längtan efter det stora äventyret.

Konditionen och styrkan ska tränas upp och vi hoppas vara ordentligt redo när avresedagen kommer. Så välkommen med på vårat äventyr som egentligen redan har börjat och förhoppningsvis inte tar slut efter sommarens vandring och bergsbestigning.

/Cilla och Tommy

Postat 2020-01-11 19:25 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Logga in