<% if (!$currentUser): %> Logga in <% else: %> Logga ut <% endif %>
Bloggar > GunnViol När & Fjärran > Walking out into ...

GunnViol När & Fjärran

Upplevelser här och där, när och fjärran. Ofta i vandringskängorna, alltid med kameran. Ibland som guide, ibland på egna äventyr.

Walking out into the wild unknown

Så nu är det gjort. Nästa steg är taget.

Mitt arbete jag haft i 12 år och jag kommer att gå skilda vägar. Det är en lättad känsla då detta sker i största samförstånd och vid en tidpunkt när ett år av inspiration och lärande av vår fjällvärld väntar för mig, samtidigt som företaget får förändrade uppdrag. 

Den här gången har jag lyssnat till  mitt hjärta. Jag var ju bokstavligt talat så illa tvungen... Det har på intet sätt varit ett lätt beslut, tvärtom det har tagit år av velande, "jag har det ju bra" och massor av ursäkter trots att kropp och knopp sagt annat.

Så nu sitter jag här efter en sommar där jag sökt mina svar, tillåtit mig att vara stilla, stängt av sociala medier (nästan), njutit av att bara vara jag och umgåtts med dem som är mig närmast,  släppt mina "bäbisar" på jobbet för JAG ÄR INTE MITT JOBB, och vet ni vad? Nya dörrar ut i naturen har redan börjat öppnas. 

Inlagt 2018-08-09 17:36 | Läst 4503 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

<% if (false): %> <% endif %>