Upplevelser här och där, när och fjärran. Ofta i vandringskängorna, alltid med kameran. Ibland som guide, ibland på egna äventyr.

Beger mig ut i naturen så fort jag får tillfälle, både när och fjärran. Väldigt ofta som guide, alltid med min kamera och helst i vandringskängorna. Gillar att utmanas i både stort och smått och säger hellre ja än nej.

Användarnamn: GunnViol

Intressen: Vandring, Mountainbike, Foto, Resor

Mer på profilsidan


2018:
Augusti

Walking out into the wild unknown

Så nu är det gjort. Nästa steg är taget.

Mitt arbete jag haft i 12 år och jag kommer att gå skilda vägar. Det är en lättad känsla då detta sker i största samförstånd och vid en tidpunkt när ett år av inspiration och lärande av vår fjällvärld väntar för mig, samtidigt som företaget får förändrade uppdrag. 

Den här gången har jag lyssnat till  mitt hjärta. Jag var ju bokstavligt talat så illa tvungen... Det har på intet sätt varit ett lätt beslut, tvärtom det har tagit år av velande, "jag har det ju bra" och massor av ursäkter trots att kropp och knopp sagt annat.

Så nu sitter jag här efter en sommar där jag sökt mina svar, tillåtit mig att vara stilla, stängt av sociala medier (nästan), njutit av att bara vara jag och umgåtts med dem som är mig närmast,  släppt mina "bäbisar" på jobbet för JAG ÄR INTE MITT JOBB, och vet ni vad? Nya dörrar ut i naturen har redan börjat öppnas. 

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer i bloggen

Med Bergslagsleden runt hörnet

Jag har turen att ha Bergslagsleden 20 minuter från min dörr. Eller lättare sagt några av de totalt 17 etapper som går igenom Kilsbergen. Det är en led som idag har mer än 30 år på sin nacke och skapades för rekreation och motion, i första hand för de som bor i Örebro län och därav drogs den från vår norra länsdel i Bergslagen, upp på Kilsbergsryggen utanför Örebro och slutligen ner i Tivedens trolska skogar. En stäckning den fortfarande har om än ibland omdragen.

Hej Livet

Krasch, boom, bang.

Jag sitter på planet och inflygningen till Arlanda har precis börjat. Visst, mitt hjärta har protesterat en del den senaste tiden, men inget lite vila inte rår på. När det börjar rusa och inte ger med sig blir det snabbt allvar och någonstans i bakgrunden hör jag kaptenen nämna något om läkare som ska in så fort vi landat. 


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.