med "eget" Hundspann genom Hökensås i Småland

Beskrivning:
har varit på en härlig tur och deras beskrivning stämmer verkligen, jag längar tillbaka!!!! Har faktiskt redan bokat en tur med SNÖSKOR PÅ HÖGMOSSE, hoppas det blir lika kul!...
Vi var 8 pers så hälften fick vandra upp till en jätefin badsjö där vi fikade tillsammans innan vi bytte så att jag fick köra eget hundspann ca 10 km tillbaka. -kan klart rekommenderas!

kolla in www.turochnatur.se

Musher for a Day
På denna tur lär dig sela på & köra ett eget hundspann, med släde eller "Svenskdoning off snow". Efter introduktion, säkerhetsgenomgång och gemensam påselning tar hundarnas iver överhanden. Luften fullständigt dallrar av hundarnas adrenalin och höga ylande när vi ger oss av.

Turen går ut med härliga skogsvägar och vacker natur. Kanske möter vi en älg, stöter en tjäder eller passerar färska spår från de mytiska Lodjuren.Vi stannar & låter hundarna svalka sig i en sjö medan vi avnjuter kaffekorgen med ekologiskt & hembakat. Då snön ligger vit kör vi släde och avnjuter fikakorgen på ett renskinn i en snödriva. När vi är tillbaka efter några timmar berömmer vi hundarna och gosar lite med dem. En del vill ha en tuggbit som belöning och en del nöjer sig med att få pussas med dig. Du lämnar oss och hundarna fylld av nya minnen och erfarenheter. Vi vet att du redan längtar tillbaka.

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-05-22 21:52   geocaching
Sen när ligger Hökensås i Småland? Mig veterligen så ligger det i Västergötland...
 

Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...