Osprey Atmos 50

Atmos 50

Lågvikts-ryggsäck från Osprey.
Bärssystemet heter Airspeed och är unikt för Atmos och Aura. Det är uppbyggt av en x-formad aluminiumram försedd med två fjädrande titanstag. Detta innebär att du får en mycket följsam ryggsäck som anpassar sig efter hur du rör dig. Alla kontaktytor mot din kropp är antingen i mesh, perforerade eller våfflade för att uppnå den ultimata ventilationen. Detta inkluderar givetvis också bärremmar och midjebälte.
Midjebältet är försett med fickor i mesh.
Stort toppmatat huvudfack som också har ett litet fack. På fronten hittar du ett stort fack med ingångar från både höger och vänster samt ett fack i stretchtyg för t ex hjälm. Stora sidofickor för vattenflaskor på sidorna. Justerbara fästen för stavar och isyxa. Löstagbara remmar för liggunderlag etc. Alla blixtlås är vattenresistenta.
Självklart är säcken förberedd för vätskesystem.


Tillverkare: Osprey
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: sval på sommaren! tål att packas tung.

Minus:lite för stel.

Kommentar: Atmos 35l . jäkligt skön att packa tung! bär systemet som heter air-speed är super skönt! de blir så luftigt o skönt mot ryggen!

midjeremmen fungerar som vilken rygga som helst! skön alltså!

Köpplats:


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...