Black Diamond Equipment Shadow



Ryggsäck för vandring eller alpinism. Från BDs hemnsida:

"With a stripped weight of just over two pounds, this large volume alpine pack is built from 210d nylon with reinforced contact points. Under heavy loads, a unique removable Y-Rod stay efficiently transfers weight to your waist. Fully modular, the Shadow’s suspension, top lid and waistbelt can be removed."


Tillverkare: Black Diamond Equipment
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Ganska låg vikt, inget lull-lull

Minus:Inget för den som bara måste ha "finesser"

Kommentar: Jag har en Shadow som jag gillar starkt, inte en massa lull-lull (det enda var stegjärnshållare som jag inte behöver och nån annan rem, det tog jag bort; min säck väger nu 1446 g enl min våg). Locket kan höjas så att den sväljer ganska mycket, bärsystemet pallar helt klart för de 19 kilo jag hade i den sist som startvikt och jag tror inte att den har nåt problem att ta minst 5 kilo till.

Om man gillar en säck med en massa småfack för att sortera upp sina prylar i är inte detta den säck man ska välja. Den har ett fack i locket och ett huvudfack med toppöppning. That's it. Den förberedd för vätskesystem, inget jag använder och man kan kanske tjäna några gram på att klippa bort den innerfickan. En nackdel är att det är lite svårt att fästa saker på bärremmarna (jag gillar att ha kameran där), det finns inget att fästa i helt enkelt.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.