Black Diamond Equipment Microstoppers

» Ladda upp produktbild

Superstarka microkilar i koppar-stålblandning


Tillverkare: Black Diamond Equipment
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Tillförlitliga, slittåliga, enkla att jobba med.

Minus:Priset

Kommentar: Mycket bra kilar, högsta betyg! Punkt slut.

Kommentar: Håller med föregående skrivare. Har aidklättrat lite med dem och tycker väldigt mycket om dem. De bästa mikrokilar jag har provat. Det "känns" att metallen nyper fast bra i stenen och formen gör att man lätt hittar placeringar. Den minsta i setet är galet liten, men förvånansvärt förtroendeingivande. Jag tog ett kort daisyfall i den (ca tre-fyra dm), och den höll!

Jobbar du på att bygga upp aidracket så är dessa the sh#t.

Kommentar: Suveräna kilar för stenhård granit. Jämför brottstyrkan med vanliga microkilar i aluminium! De större storlekarna ersätter/kompletterar Rocks/Wallnuts i de mindre storlekarna. Detta är definitivt de microkilar jag vill ha under mig när benen börjar darra och det är långt till nästa placering. Naturligtvis även suveräna till aidning. Det faktum att wiren är inpressad i själva kilen och inte loopas runt den gör att det inte blir några ”wild hairs” efter några rensningar vilket både är förtroendeingivande och komfortabelt.


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...