Fjällräven Greenland Top Large

Fjällräven Grrenland Top Large

Enligt tillverkaren:
Toppmatad ryggsäck i kraftig, vaxad väv. Lika användbar på utflykt i skogen som till vardags.


Tillverkare: Fjällräven
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Tyget och det lågmälda/enkla utseendet. Känns "lagom civil" till kontorskläder, inte *för* sportig/skogsmullig. (Och sååå oändligt mycket snyggare än alla Dell-/HP-ryggsäckar som man får till sin jobbdator på många arbetsplatser. Hu!) Få men mycket praktiska fickor för jobb-vardagen. Känns lagom till en enkel dagstur/utflykt.

Minus:Uppdatering: Tog ca 1,5 år av till/från jobbet med laptop i, tills det var nött hål mellan botten och ryggdelen. Sänker betyget till "Dålig", gränsfall till "Mycket dålig"? Priset är högt. Ska vaxas, ovisst (från min sida) vilken väta den klarar innan dess. Jag skulle gott kunna tänka mig att sprätta bort själva Fjällräven-emblemet.

Kommentar: Jag är egentligen ingen stor ivrare av Fjällrävens produkter, men denna ryggsäck är verkligen bra för mitt syfte. Den rena, enkla designen, och tyget, verkligen vad jag längtat efter att hitta. Det sa "klick" när jag såg den!
Kontoret på ryggen under arbetsdagen, stort fack för laptopen längs inre baksidan, gott om plats för diverse annat som laddare, tillbehör, anteckningsböcker, Stort fack på framsidan, med blixtlås, som hamnar under topplockets stängning, rymmer gott och väl en normal tidskrift/A4-mapp i bredd/höjd. Litet fack med blixtlås på topplocket för små viktiga saker som behöver kunna stängas säkert kring. Två sidofack som kan stängas åtminstone med en tryckknapp, räcker gott till en vattenflaska, lite enkla sladdar etc.
Remmarna för stängning fästs med metallkrockar, också snygg design istället för plastspännen.
Stående säck, endast toppöppning, men funkar bra för att inte få ett kaos bland sakerna i säcken. När jag går till jobbet och har matlåda, passar den perfekt att lägga överst på det hopdragna snölåset, under topplocket, mindre risk för läckage och söl.

Liknande produkter: Oj, många. Klev just ur en Arcteryx Blade 20 som är en blandning av portfölj/ryggsäck. Öppnas längs långsida, inte ovanifrån, om man ser den som en ryggsäck.

Pris: 1499

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!