BioLite CampStove 2Gillar du både friluftsliv och digitala prylar är CampStove 2 produkten för dig du kan laga mat (med bränsle från naturen) och ladda telefonen på samma gång.


Tillverkare: BioLite
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bra med termoelektrisk generator med USB, användbart som portabel grill.

Minus:Tungt, Dyrt, Svårstartat, Svårmatat som bara kök, Sotar mycket.

Kommentar: Fick ett sådant här kök i present av teknikintresserad människa i bekantskapskretsen, tillsammans med grillen och kokkärlet och lite extra grejer som lampor och annat att koppla till köket.

Som grill fungerar det bäst.

Som kök att koka vatten på är köket dugligt, men man måste hela tiden lyfta kärlet man kokar i för att fylla på köket med bränsle för att mata elden. Det leder till många kokavbrott och det tar väldigt lång tid att koka upp en liter vatten. I "grillmode" finns en matningslucka till själva grilltillsatsen som medger bättre och mer effektiv matning.

Kokkärlet är väldigt högt och köket i sig själv är väldigt högt, varför det lätt blir "vickigt".

Det är - i förhållande till andra kök väldigt tungt. Närmare 1 kg utan något kokkärl.

Kommentar: För alla oss som prioriterar att kunna ha obegränsat med batteriström ute i fält och därmed kunna ta det faktum att få bära på ett kilo (935 g) extra. Eldningsförbud kan förstås ställa till det, men det innebär ju oftast att man istället kan fälla ut sina solpaneler.

 

Logga in