Silva Ninox

» Ladda upp produktbild

Silva Ninox är en kompromisslös, vädertålig pannlampa som passar för de flesta outdooraktiviteter. Ninox är vattentät enligt IPX7 och är utrustad med det innovativa förvaringssystemet Cocoon som är integrerat i pannbandet och packar ihop hela pannlampan när den inte används. Pannlampan har en Power LED-lampa, två ljusstarka 5 mm LED-lampor och en röd LED-lampa för mörkeranvändning. Ninox använder sig också av Silva Intelligent Light-teknologi som kombinerar fokuserat fjärrljus med vidvinklat flodljus för närbelysning. Pannlampan har sex olika ljuslägen och kommer med en stor på/av-knapp som även kan användas med handskar.


Tillverkare: Silva
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 55555
Batteritid: 44444
(betyg 5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mycket pannlampa för pengarna

Minus:-

Kommentar: Mycket pannlampa för pengarna. Enkel och håller ganska hög kvalite. Visst att lamphuset ät lite plastigt med det är svårt att komma ifrån när det gäller pannlamport i denna prisklassen.

Pris: 395

Plus: Batteritid (90-120h), vattentät (1 meter), går att omöjliggöra tändning av misstag i ficka motsv, storleken

Minus:Något plastig hållare (fast vilken pannlampa har inte det?)

Kommentar: Liten, smidig lampa som jag köpte efter noggrant övervägande. Andra modeller jag tittade på var exempelvis Petzl TacTikka XP och Silva Ranger. Mina krav var lång batteritid, rött ljus, vattentålig samt liten storlek. Denna vann över de andra på batteritid och storlek. Till min stora lycka så går det även att göra det omöjligt att komma åt på/av-knappen av misstag (t.ex. om man har den i fickan) med denna lampa. Bara att vrida in lampan mot hållaren sedan trä över fickan som utgör del av själva pannbandet. Smart! Starkaste ljusläget har ett lång kägla tillsammans med ett brett och behagligt ljus i den direkta närheten. Det enda negativa är att den ibland hoppar från det starkaste vita läget till ett svagare. Möjligtvis ett glapp i mitt exemplar? Finns dessutom i M/90 camo ;)

Liknande produkter: Petzl TacTikka XP, Silva Ranger, Petzl TacTikka Plus

Pris: 399


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.