Garmin GPS eTrex



Lämplig nybörjar-GPS


Tillverkare: Garmin
 
Betyg: 4.24.24.24.24.2
Batteritid: 0.80.80.80.80.8
(betyg 4.2 baserat på 5 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 3 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Tålig och lättanvänd

Minus:Seg överföring av kartor samt dåligt med internminne

Kommentar: Har använt denna i flera år och ser inga större fel med produkten.
Ger den info jag behöver.

Köpplats: Sportextreme

Pris: 1600

Kommentar: Visste inte riktigt vad jag ville ha.. Det går inte heller att få vettiga svar av entusiasterna som flummar iväg värre än datasnubbarna.. Jag var tvungen att fundera seriöst.. Dom här punkterna var viktiga för mig:

1. Tålighet
2. Klara flera olika kartsystem
3. LÄTT och oskrymande
4. Relativt billig då jag inte vet om den e kul

Den skall fungera vid jakt, fiske, vandring samt även ihop med min laptop i bilen..

Jag valde en Garmin eTrex Legend för den klarade alla kraven ovan.. Den funkar väldigt bra med Route66 då jag kör mycket i tjänsten.. Den enda nackdelen så här långt är det pinsamt låga internminnet.. En GPS skulle minst klara 128Mb tycker man.. Men tills dessa dyker upp till vettiga priser så måste jag säga att Garmin eTrex Legend är väldigt konkurenskraftig till ett vettigt pris..

Plus: Liten & smidig, Bra, ganska billig

Minus:Kunde haft mer minne

Kommentar: Jag köpte Garmins minsta etrexmodell eftersom jag inte tyckte jag behövde kartor och annat i GPS'n. Jag tycker den fungerar mycket bra. Jag bytte från en äldre Magellan. Det jag ville åt i första hand var att kunna koppla den till datorn.
Jag tycker den är kanobra, den är liten, lätt och smidig och noggrannheten är det inget fel på.
Visst kunde det varit fint med lite extra minne i den för att kunna spara fler/längre tracks men för det mesta räcker det bra.

Kommentar: När Garmin tog fram eTrex serien så de en vilja att göra något mer än bara en GPS. Denna serier av GPSer vänder sig till ett större klienterier än bara entusiasterna. Ett stort och bra tillbehörs program som är kompatibla med genom hela serien, vilket gör att man ibland skulle vilja utvecklas vidare mot de dyrare modellerna och deras extra möjligheter. Garmin har lyft GPS gränssnitten ordentligt för GPSer och liknar allt mer ett normalt dator gränssnitt ala Windows (Vad använder de för OS! ;-) ) Redan i de billigare är det en komplett GPS som har de avancerade funktionerna, då priset stiger på de mer avancerade modellerna så ökar även mängden "bra" tilläggsfunktioner.

Plus: Lätt att använda, storleken och priset

Minus:För simpel för den avancerade användaren

Kommentar: Om man inte har ett specialintresse i GPS-navigering, eller inte vill lägga mer pengar, så är Garmin eTrex ett utmärkt val. Jag har erfarenhet av GPS sedan det föddes, och jag gillar verkligen min eTrex. Men när jag anser att jag har råd så blir det nog en "storebror": eTrex Vista!


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.