Haglöfs Climber 3-lagers

» Ladda upp produktbild

Goretexjacka för klättring mm kort modell ca 3400:-


Tillverkare: Haglöfs
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Funktionsdugligheten, kvaliten

Minus:Lite för kort fram!

Kommentar: Climber jackan är en mycket bra jacka som håller måttet för en äventyrsjacka. Har haft den sommar som vinter under 3år och har inte haft några problem att den har läckt eller gått sönder trots att den fått utstå många prövningar.

Plus: Följsamheten, huvan, ärmhålsventilationen och differentialskärningen.

Minus:Inga - än... :-)

Kommentar: Gillar jackan skarpt. Har haft den till i stort sett allt från stads vandring till ridning i snårskog utan problem. Den håller tätt i ur och skur och är dessutom hur go som helst att ha på sig, det märks knappt att man har den på sig. Ärmhålsventilationen är en hit när det är lite varmare ute.

Plus: Huvan! +++

Minus:Kan kännas styv och prasslig, ingen pyjamas direkt.

Kommentar: Har använt min jacka i ett drygt år, i skiftande miljöer. Jackan kan kännas stel och prasslig om man jämför med dyrare värstingmodeller, men den skyddar duktigt mot vind och väta. Har bl a använt den under högalpina turer vid förhållandevis dåligt väder, och ger den gott betyg. Framförallt huvan imponerar. Den ger ett mycket gott skydd för ansiktet, och har en god passform, både med eller utan hjälm.

Plus: Huvan, smidigheten, konstruktionen allmänt...

Minus:Halvtung, väger cirka 700-800 gram.

Kommentar: Jag har inte någonsin haft en så pass bra goretex jacka som denna, den är helt underbar. Har använt den i cirka ett år, inte ett problem ännu.

Plus: Gick snsbbt att få tillbaka pengarna, bra huva

Minus:LÄCKER

Kommentar: Den fungerade i ca 3 månader, sen började den läcka som ett såll. HAr hört att haglöfs i allmänhet har haft problem med sina vävar(källa NaturK). Akta er...dyr jacka som inte håller förnågonting


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...