Haglöfs T-mark

» Ladda upp produktbild

Haglöfs T-mark


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 3.333.333.333.333.33
(betyg 3.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Jag gillar verkligen den här jackan...ventilationen tyckeer jag är helt ok...lite svåråtkomliga dragkedjor dock under armhålorna. Huvan är svår att få till den såden passa ansiktet..det blir lätt att den drar upp jackan i ryggslutet.
Otroligt bra med justerbara ärmslut...perfekt för att slippa fippla på med handksar innanför jackan! Bra justeringsmöjligheter runtom i midjan, halsen osv...

T-Mark är också en mycket rörlig jacka som kan användas i många olika aktiviteter! Den känns underbar tillsammans med en varm fliströja under...mmm

Den håller en låg vikt och kan enkelt rullas in i huvan så att packvolymen blir ca 25x15 cm i en tjusig liten korv...

Hålelr med om en bra kundservice på Haglöfs!

Plus: Yttertyg, dragkedjoroch huvan (Service)

Minus:Fodret är rörelsehämmande och att den för tät

Kommentar: Håller med föregående skrivare om att ventilationen inte är den bästa, jag kör vanligtvis med öppningarna under ärmarna öppna, även under "city" användning, men det kanske är jag som är ett "blötdjur" =)
Att fodret i ärmarna "följer" med när man är lite fuktig om händerna är inte heller bra. Fodret i jackan överhuvudtaget tycker jag inte om, det stramar och "hugger" fast om man har en fleecetröja under, framför allt då man är "rörelseaktiv", i mitt fall i skidbacken.
Huvan är dock något som jag tycker att Haglöfs har lyckats med, lämpligt stor och hyfsat följsam. Dragkedjor har inte trilskats, även om de som sitter under ärmarna har börjat bli lite "fransiga".
Yttertyget har hållt trots vissa vassa besök i skogsterräng, och det är ju positivt.

En uppdatering: Blixtlåsen under ärmarna på min jacka hade börjat gå sönder, ringde Haglöfs, fick fraktsedel och skickade in den till Haglöfs. De ringde idag och meddelade att jag får en ny jacka!
MYCKET BRA HANTERING AV HAGLÖFS !
Jag möttes av trevlig personal (Speciellt tack till Mia på Haglöfs!) och de verkar ha en väldigt bra policy gällade reklammationer.

Plus: snygg, smidig

Minus:lite väl tät. bättre ventilation behövs

Kommentar: mycket rörlig och smidig. Liten pack volym. åker inte upp i midjan vid aktiviteter som innebär att man måste ha händerna åvanför huvudet


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.